maanantai 28. lokakuuta 2013

Bella 22vee!

Tässä hieman synttäriviikonlopusta Instagram-kuvia (Ig:ssä voi seurata bbelladonna).

Perjantaina järjestin M:n sukulaisille kakkukahvit. Oli ihana taas istua porukalla ja vaihtaa kuulumisia. Lahjoja sain, mutta lempparit oli A:n neulomat villasukat ja uusin Muumimuki M:n perheeltä! A:n paketista löytyi myös skumppapullo ja Indylle aivan sairaan ihana villaneule!



Huomasin myös, että uusi nuttu sopii Porsaan talvipantaan ;) Panta on myös käsintehty ja myyjän mukaan Burberryn villakankaasta.

Tarjoiluna mulla oli perjantaina suukkojen lisäksi kinkkupiirakkaa, josta yllättäen ei ole kuvaa. Molemmille päiville leivoin muffinsseja, joskin lauantain muffarit onnistui paremmin!

Myös muru oli "hankkinut" mulle synttärilahjan, Fastin sipsejä ja maailman paras kortti! Lisäksi toinen kokkasi mulle aamupalaa, yleensä meidän tauloudessa se olen minä joka kokkaa! Mukavaa vaihtelua ;) 
Osa aamupalasta. Lisäksi oli tiramisujälkkäri ja kasviksiakin oli lautasella. Nälkäsenä tietty kerkesin syömään puolet ennen kuvan ottamista.
Ja pitihän tämä lahja päästä käyttämään samantein. Lahjaksi valikoitui Guessin perus sydämen muotoinen kaulakoru, mutta ruusukullan sävyisenä!

Illalla suunnattiin tosiaan kaveriporukan kanssa Apolloon, jossa en aiemmin ollut käynyt. Baari oli ihan viihtyisä, ja päästiinkin VIP-puolelle. Onneksi, sillä sinne tuli joku livebändi esiintymään, enkä oikein pitänyt siitä. Koska baari alkoi olla puolenyön aikaan aivan täynnä, myös VIP-puoli, siirryttiin Armaksen puolelle. Ei kauaa viihdytty siellä, sillä se oli AIVAN täynnä! Kyynärpäätaktiikalla pääsi ainoastaan liikkumaan eteenpäin! 
 Paita Ginatricot, housut H&M. Tämän lisäksi oli ylipolven saappaat. Korut Guess, kello Hilfiger.

Sunnuntaina mentiin ystäväperheen kanssa Morrisoniin syömään. Morrison's ei pettänyt tälläkään kertaa! Valitsin valkosipulihampparin, ja oi luoja se oli hyvää! Tälläkin kertaa oli ihana istua alas, jutella ja vaihtaa kuulumisia! 


Tämän jälkeen marssittiin viel M:n kanssa Filmtownin kautta hakemaan irttareita ja loppuilta kuluikin sohvalla leffaa katsellen. Uni maistui jo yhdeksän aikaan, ja tänään olenkin herännyt jo kahdeksan pintaan. Kunnon kävelylenkki teki kyllä poikaa tämän viikonlopun jälkeen!


♥Reetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi!