tiistai 5. marraskuuta 2013

Uusia tukkatuulia

Koska tänään on ollut hyvin tuulinen päivä (ainakin täällä Turussa) päätin, että nyt saa puhaltaa uudet tuulet myös hiusrintamalla.
Mä olen käyttänyt hyvin pitkään markettien shampoita ja hoitoaineita, ja sillä seurauksella päänahka kutisee, hiukset tuntuu tosi elottomilta ja kuivilta. 
Mulle kuitenkin hiukset on elintärkeät, ja jos hiukset on pilalla niin koko päivä on pilalla! Lisäksi mua on alkanut kiinnostamaan erilaiset luonnontuotekosmetiikat ja sarjat, vaikka vannoinkin ettei musta tule samanlaista ituhippiä kuin rakkaasta siskostani ;) Esimerkiksi olen korvannut hiusöljyn Cocovin luomukookos-öljyllä!


Aluksihan minun piti vain mennä hoitamaan muutama juttu keskustaan, mutta löysin itseni ensiksi Cybershopin liikkeestä ostamassa punaista suoraväriä ja tämän jälkeen Sokokselta hypistelemässä shampoita ja hoitoaineita.
Myöhemmin vielä poikkesin apteekin kautta, ja sieltä tarttui matkaani shampoo, joka pelastaa hiukseni!


Kyseessä on siis tuo Plantur39 shampoo, jonka luvataan estävän testosteronin vaikutusta hiusjuuriin, aktivoivan hiusjuuria, pitkittävän hiusten kasvuvaihetta ja parantavan hiusten kasvua.
Pienen näytepullon avulla pääsin testaamaan shampoota, ja rakkautta oli ilmassa jo ensimmäisellä kokeilukerralla! Itselläni tuote rauhoitti päänahan heti, ja tuntui kuinka päänahka pääsi hengittämään.


Minulle myös sanottiin, ettei tuotteen kanssa välttämättä tarvitsisi hoitoainetta, mutta itse koin sen tarpeelliseksi. Värinpoiston jälkeen latvat on ollut kuivat, ja kuivemmaksi menee talvea kohti. Tyveen en kyllä hoitsikkaa laittanut. Hintaa tällä putelilla oli n.19e.


Sokokselta taas mukaan tarttui KC:n No Nothing sarjan korvaaja hoitoaine. Tämä osui silmään suloisen ulkonäön vuoksi. Ja tuotteessa ei ole yhtään parabeeneja, hajusteita tai väriaineita! Tuotteessa on myös UV-suoja. Tästä tuotteesta on odotukset korkealla, sillä KC:n tuotteet ovat aiemminkin olleet loistavia. Ja mikä parasta, hintaa tällä purkilla oli vain 8.90e! 


Koska kuivashampoo veteli viimeisiään, ajattelin uskaltautua ulos mukavuusalueeltani ja ostaa Batisten XXL Volume kuivashampoota. Tämän sarjan tuotteista oon kuullut pelkkää hyvää, joten päätin testata! Crazy Colorit on puolestaan Cybershopista, sävyssä Fire. Colormaskit ovat suht kalliita (etenkin KC, joka on paras), niin lisäavuksi värin ylläpitoon päätin ostaa nämä!


Ostin myös apteekista itselleni ja M:lle päänahkan hoitoon shampoon, joka sopii useanlaiselle päänahalle. Auttaa hilseeseen ja kutinaan, eikä pitäisi kuivattaa hiuksia. Toivottavasti toimii!


Oletteko kokeillut mitään tuotteista? Mitä mieltä olette olleet? Netistähän näistä löytyy rutkasti tietoa, jos kiinnostusta riittää tutkia :)




♥Reetta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi!