tiistai 24. syyskuuta 2013

XL-kokoisen treenikuteet

Ajattelinpa tulla kirjoittelemaan ajatuksiani isompi kokoisten treenivaatteista.
Ensinnäkin, on pirun vaikea löytää perus ketjuliikkeistä isommille treenivaatteita. Ja tämäkös mua ärsyttää. Koko ajan mediassa pyörii ylipainosta asiaa, miksi olisi syytä laihduttaa, kuinka treenattu kroppa on terveen näköistä.
No, itsehän ainakin haluan kunnon treenivaatteet. Mun mielestä on kurjaa urheilla, jos on ne ikivanhat lenkkarit, normaalit rintsikat ja joku vanha kultahtanut t-paita jossa on reikiä.
Miksei isokokoisetkin voi näyttää hyvältä treenatessaan?
 
 
Mä olen tosiaan tämän elämäntapamuutoksen myötä joutunut uusimaan vaatevarastoa. Se tarkoitti myös alkuunsa uusien urheiluvaatteiden ostoa. No kengät oli helppo ostaa, mutta urheilurintsikat, treenitopit ja housut tuotti ongelmia. Edes urheilukaupoista ei löytynyt tarpeeksi isoja kokoja!
Urheilurintsikoilla on tärkeä osa treenaamisessa, eihän kukaan halua tissiensä venyvän ja viruvan? No mistäs löydät tosi tukevat ja sopivan kokoiset? Siinäpä se, hankalaksi menee. Itse tein hemmetin kivan löydön aikoinaan Gina tricotin urheiluosastolta, sinne oli tullut todella napakoita liivejä, ja jopa isoja kokoja löytyi! Olen nyt puolisen vuotta käyttänyt vähintään kolme kertaa viikkoon niitä ja ne on pitänyt napakkuutensa. Lisäksi pidän siitä, että kausien mukana tulee uusia värivaihtoehtoja ja liivien takana on hakaskiinnitys jolla voi säätää vielä ympärysmitan!
 
 
Ensimmäisen ongelman jälkeen syntyi toinen; mistä saan ne päällysvaatteet. Näitäkään ei ole tahtonut löytyä mistään. Pyöriskelin netissä hetken aikaa ja päädyin luotto-nettikauppaan; Ellokselle. Juhuu, sieltä löytyi alennushintaan treenitoppi- ja housut! Eikä ulkonäössäkään ollut valittamista ;)
Nyt painon tiputtua uskaltauduin tilaamaan GT:stä treenihousut, jännityksellä odotan onko jo sopivaa kokoa.
 
 
Eilen tein myös uuden tilauksen Ellokselle, josta löysin alehintaan itselleni ulkoilutakin. Vaatimuksenani oli kiva ulkonäkö, sateen pitävyys, ja että sillä pärjäisi pitkään!
Takin lisäksi löysin pitkän hupparin, se oli kyllä suolaisen hintainen, mutta varmasti tulee käyttöä!
 
 
 
Tosiaan, kyllä niitä treenivaatteita löytyy jos jaksaa etsiä. Itselläni yksi motivaatio ja osasyy painon pudotukseen on se, ettei tarvitsisi enää etsiä vaatteita. Olisi niin ihanaa vain marssia noihin perus ketjuliikkeisiin ja katsella vaatteita ilma, että tarvitsisi etsiä aina se isoin koko tai etsiä myyjä ja kysyä. Isojen tyttöjen vaatteet on aika suppeat loppupeleissä. Etenkin urheiluvaatteissa.
Anteeksi sekava ajatuksenjuoksuni :D
 
Herättikö postaus ajatuksia, tai onko sulla ollut hankaluuksia etsiä urheiluvaatteita?
 
 
 
 
♥Reetta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi!