perjantai 26. heinäkuuta 2013

Memento Mori

Heipähei.
Ajattelin tulla hieman näyttämään mun uusinta tatuointiani, jonka kävin tuossa torstaina ottamassa :)

Sanat Memento Mori (muista kuolevaisuutesi) on jäänyt jostain mieleeni jo lapsuudesta. Kun näin joskus aikoinaan tämän kuvan netissä rakastuin siihen totaalisesti.
Kuva lainattu googlesta

Koska en ole uskonnollinen ihminen, en halua kantaa ristiä kehossani. Pieniä muutoksia siis alkuperäiseen kuvaan tuli. Tatuoinnin kävin ottamassa taas tutulla, joka oli piirtänyt jo valmiiksi siirtokuvat ja kaikki. Olin kuitenkin mitannut räpyläni vähän alakanttiin, joten jouduttiin pienten mutkien kautta suurentamaan kuvaa :D Samalla myös muokattiin alkuperäistä suunitelmaa hiukan.

  
Voin kyllä rehellisesti kertoa, että tää oli ehkä pahin tatska ihan hetkeen. Tuo jalkapöytä oli niiiiiiiin arka paikka. Itsehän en tatuoimisen yhteydessä kamalasti kitise jos sattuu, mutta tän aikana pari kertaa kyllä kuului "autsautsauts". No itseppähän paikkani valitsin :D 
Myös eka yö oli aivan kamala, jalkaan sattui jos se osui vähäänkään mihinkään lakanaan. Lopulta luovutin ja kävin laittamassa rasvaa ja kelmun, jotta sain nukuttua.
Nyt jalka on ok, siihen ei satu ollenkaan. 
Jalkapöytä on sinällään haasteellinen paikka tatuoinnille, sillä aurinko porottaa jalkaan ulkona, katupöly tarttuu rasvaan ja saa olla joka välissä pesemässä. Toki tuohon voisi laittaa kelmun tai sukan, mutta pelkään taas sitä hautumista näillä helteillä. Eli paljon vaan vettä ja parempi pysytellä sisällä tai varjossa!

Kengät (uudet) 9 9,90e Skopunkten

Nyt viettelenkin ekaa vapaata viikonloppua täällä Tampereella. Tulin eilen illalla tänne ystäväni luokse. Käytiin syömässä ja maailmanpyörässä :D Tänään olis tarkotus mennä tutustumaan hieman yöelämään. Tästä reissusta postailenkin myöhemmin.


♥Reetta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi!