torstai 18. heinäkuuta 2013

Punapäät ei pääse taivaaseen.

Oho, tahtomattakin on tullut taas pidettyä taukoilua blogista. On ollut vaan niin kiire töiden ja salin kanssa, etten yksinkertaisesti ole vaan jaksanut. Alkoi pikkuhiljaa tuntumaan kropassa ja mielessä se, ettei ole ollut kahden päivän vapaita.
No, nyt ne vapaat koittivat. Hyppäsin tiistaina töiden jälkeen junaan ja suuntasin matkani tänne vanhemmilleni. Tänään lähdenkin takaisin Turkuun, höh :(
Kerkesin näkemään siskoani ja hänen poikiaan, olen saanut nauttia rauhasta ja mikä parasta: olen nukkunut niin myöhään kun on huvittanut!

Mutta asiaan. Olen kärsinyt jo jonkin aikaa hiuskriisistä, olin lopenkyllästynyt mustaan hiusväriin. Myös pidennykset ja niiden hoito alkoi tympimään. Mulla on vilissyt päässä useita erilaisia hiusideoita, mutta en ole uskaltanut toteuttaa. Eilen juteltiin siskoni kanssa, joka on parturikampaaja, hiuksista ja hiusväreistä ja halu tehdä omalle reuhkalle jotain kasvoi! 
Eniten mielessä on ollut liukuväri omaan tukkaan, hyvin tummalla tyvellä ja hiekan värisillä latvoilla. Koska en niin paljoa uskalla vaalentaa omaa tukkaa, ajattelin punaista väriä tummalla tyvellä.


No eikun autonavaimet käteen ja Tokmannille hiusväriostoksille. Koska mun vakkarikampaaja asuu Tampereella, niin oli tyydyttävä noihin kaupan myrkkyihin.
Aluksi ostin Garnier Nutrisse Truly Blond L++ vaalennusvärin ja L'oréalin Férian sävyssä 6.66.


Laitoin aluksi vaalennusvärin ihan vaan hiusten latvaan jotta vaalennus tapahtuisi mahdollisimman tasaisesti. Kaikki kotivärjääjät varmasti tietävät, kun värin laittaa kerralla koko päähän on tyvi vitivalkoinen ja latvat mitä sattuu. Kun vaikutusaikaa ei enää ollut paljoa jäljellä rupesin katselemaan hiuksiani. Ne ei ollut vaalentuneet lähes yhtään! Ja kauppa menossa vartin päästä kiinni. Eikun elmukelmua ja pipoa päähän ja ostamaan värinpoisto. 
Värinpoiston laitoin samalla tavalla kuin vaalennusaineen, ensiksi latvoihin ja myöhemmin loput tyveen.
Aluksi näytti siltä, ettei tämäkään vaalenna latvoja tarpeeksi, mutta pesun ja kuivauksen jälkeen lopputulos oli omaan silmään tarpeeksi vaalea.


Hiukset saivat tarkoituksella olla oranssit, se ei kuitenkaan punaise alla haittaa mitään.
Lopulta sain punaisen värin iskettyä päähän. Pidin sitä hieman yliaikaa, en tiedä onko siitä mitään hyötyä tarttuvuuden ja pysyvyyden kannalta, mutta tuntui paremmalta näin.


Hiuksista tuli mielestäni oikein kivat, latvat ovat vielä hieman liian tummat, mutta kokemuksesta tiedän että ne vaalenee. Tyveä en itse uskalla lähteä värjäämään, joten mun tukkataikuri saa taikoa sen.
Nyt pitää lähteä metsästämään vielä colormaski jotta punainen pysyy punaisena.



Mitäs mieltä olette hiuksista? 




♥Reetta



1 kommentti:

  1. Kyl se pieniki värinmuutos tekee ihmeitä, mä kaipasin tällä kertää hiukka radikaalimpaa :D Miun pitää kyllä vielä vähä muokkailla näitä, mut se onneks tapahtuu helposti :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteistasi!