perjantai 28. maaliskuuta 2014

Punatukan pakolliset purnukat

Tosi moni on tullut kyselemään, että eikö punaisen hiusvärin ylläpito ole hankalaa.
Noh, onhan se. Tässä aiemminkin punatukkaisena on kuitenkin oppinut, että jos haluaa punaisen värin pysyvän, on oltava tiettyjä purnukoita kaapissa!



Nykyään on jopa yllättävän helppoa säilyttää punainen väri, kun vertaa vaikkapa muutama vuosi taaksepäin. Ei silloin ollut joka lähtöön hoitoaineita, shampoita ja suoraväritkin oli kiven alla. Nykyään löytyy suoraväriä, hoitavaa ja värjäävää hiusväriä, kaupan punaiset on jo oikeasti punaiset (eikä ruskeat niinkuin joskus). Lisäksi löytyy punaiselle hiukselle shampoota, löytyy shampoota joka auttaa muutenkin värin ylläpitämisessä. Tuotteita kaikenhuipuksi löytyy niin kampaamoista kuin marketeista!
No, itsellä ainakin nykyään tulee pulma. Mikä ihme kaikista purnukoista on se paras? Minkä merkin hoitsikasta saan sen just oikean sävyisen punaisen? Entäpä mikä kestää parhaiten?
Itse olen testaillut tässä aika montaa tuotetta, KC:n Colormaski on yhä edelleen se suosikki, mutta nyt olen tutustunut muutamaan uuteen tuotteeseen.


Ensinnäkin mulle suositeltiin tuota Fudgen Colour Lock shampoota, jonka pitäisi pitää väri. Tää kyllä toimii, ei pese ekalla pesulla tukasta väriä. Tää on mun hiukselle turhan tuju, eli tukka menee tosi kuivakaks. Eli tän kanssa tarttee tosi hoitavan hoitsikan!
Lemppariuutuus ja pysyvä sellainen on tuo Fudgen Paintbox väri. Tässä on ihan superpaljon pigmenttiä ja tää kestää tukassa tosi hyvin! Sekoitan tuota Cherry Bombia ja Red Corvettea jotta saan hyvän punasen. Lisäks näitten kanssa miksailen milloin KC:n Colormaskia, nyt ostin Cutrinin punaisen maskin. Ja oman maun mukaan laittelen tuota Crazy Colorin suoraväriä sävyssä Fire. Eli kaikkia tököttejä värikippoon ja kaveriks laitan vielä hoitsikkaa, jotta sitä ei tartte erikseen käyttää. Tuo hoitsikka seassa kans vähän laimentaa tuota punasta väriä. Ja hyvä niin, en halua ihan shokeeraavaa paloauton punaista ;)
Miksauksen laitan luonnollisesti pestyyn pyyhekuivaan tukkaan kumihanskojen kanssa (ei muuten lähde helposti irti)! Annan vaikuttaa puolestatunnista jopa tuntiin. Oon vähän skeptinen niiden 5-15min vaikutusaikojen kanssa :D
Näitä tuotteita käyttelenkin sitten kerran viikkoon tai kahteen. Lisäksi värjään ihan kaupan punaisella kerran kuukauteen ihan tyvikasvun vuoksi.

Onko joku näistä puteleista tuttu, tai oisko heittää omia kokemuksia? Otan myös vastaan vinkkejä erilaisista punaisista tukkatököteistä! :)


♥Reetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteistasi!